Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Nu har lillebror fått en gravsten | jimiwikman.se

  Nu har lillebror fått en gravsten

  Posted , 113 views, 0 comments

  I helgen så åkte jag med mamma och pappa till Djura där min farbror Stefan slöt upp för att se på den gravsten som jag designat åt min lillebror och sätta lite blommor på hans grav. Samtidigt passade vi på att sätta en liten blomma på farmors och Axels grav innan vi åkte till Gagnef och satta en liten blomma på Farfars grav också.

   

  Det var en bra dag med fint väder och efter ett trevlig besök på Plantagen i Falun så åkte vi till Djura. Junior och frugan stannade hemma, men istället så slöt farbror Stefan upp. Davids gravsten var jättefin och efter att ha fyllt på med jord och satt ner blommorna så var jag riktigt nöjd med Davids sista viloplats. Det blev fint och det kändes skönt att äntligen ha en riktig plats att komma till för att hälsa på lillebror i framtiden.

   

  En liten blomma satte vi på Axels grav och sedan satte vi ett par fina blommor på farmors grav innan vi tog en liten tur runt kyrkogården för att minnas gamla vänner och bekanta som lämnat jordelivet. Till slut tog jag och pappa ett litet tårfyllt farväl av David innan vi gav oss iväg till Gagnef för att ordna med Farfars grav.

   

  Väl i Gagnef så grävde vi upp lite och la på ny jord innan vi planterade ett par väldigt annorlunda oregano blommor som luktade väldigt gott. I mitten hamnade en vacker rosa blomma som pricken över i:et och efter en skön fikastund vid älven så bar det av hemåt för lite grillning.

   

  En riktigt bra dag med andra ord.

   


   

  [gallery link=file" columns="3]

  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 11 Guests (See full list)

  There are no registered users currently online

×
×
 • Create New...