Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Nu blir vi farliga... | jimiwikman.se

  Nu blir vi farliga...

  Posted , 99 views, 0 comments

  [extract]Nu är äntligen det mesta på plats och det är dags att bli lite farliga... med det menar jag att det är dags att bygga Mortfiles NX och få lite ordning på saker och ting här.[/extract]

   

   

  Det är ganska mycket som ska styras upp och ganska ont om tid för att göra det eftersom jag är två månader efter med allt redan på grund av min lillebrors tragiska död, men det ska gå. Jag övertalar mig iallafall det samtidigt som att göra högen växer sig allt större på skrivbordet...

   

  Det första som jag kommer att sätta fart med är att bygga om kundcentret, vilket kommer att bli en riktig utmaning att få dit som jag vill ha det och sedan att få över alla kunder, in i rätt kundgrupp och med rätt paket. Fördelen är att jag kommer att få ett betydligt robustare system för både support och kundhantering för WHMCS har varit lite svajigt sista året kan jag säga.

   

  Kundcentret ska designas om och det kommer att bli en del ändringar i hur systemet fungerar jämfört med tidigare. Bland annat kommer bandbredd att hanteras lite annorlunda genom ett system där överanvändare kan köpa bandbredd i block när det behövs och ett större paket inte är aktuellt. Även supportsystemet blir lite annorlunda och det kommer nu att kopplas till dom tjänster man har hos Mortfiles.

   

  När kundcentret är klart ska webshoppen designas om så nya kunder kan hitta hit. I initial skedet så kommer det bara att finnas Bankgiro och PayPal som betalsätt, men jag ska se om det kan utökas lite i framtiden. Idag betalar nästan alla kunder via Bankgiro så jag tror det kommer att vara ok trots allt.

   

  När webshoppen är klar så är det dags för FAQ databasen och den kommer att bli lite skoj att pyssla med eftersom det blir den första databasen som jag bygger från grunden med IP.Contents. FAQ databasen kommer både att innehålla vanliga frågor och svar, men även instruktionsfilmer där bland annat en hel serie av instruktioner för Cpanel och Wordpress kommer att finnas tillgängliga.

   

  Efter det ska dom nya webbsidorna läggas in och nya databaser ska skapas, bland annat en databas för kundutlåtanden, ett nytt artikel system och den nya portfolion som jag inte riktigt vet hur jag ska sätta upp! Efter sommaren så kommer marknadsplatsen att dyka upp också med gratis produkter och produkter som man kan köpa. Ett par Wordpress teman blir det troligen och kanske ett par webbdesign templates.

   

  Bloggen ska jag bygga om ganska friskt och förmodligen ska jag försöka lura in ett par gästbloggare framöver om någon känner sig manad att skriva en rad eller två. Förhoppningsvis blir det en hel del gästartiklar i olika ämnen också, någon som jag ser fram emot ordentligt. jag saknar en riktigt bra svenskt artikelsida med tutorials och spännande artiklar av olika slag.

   

  Det här kommer igång väldigt sent, men jag tror det kan bli bra till slut :)

  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
 • Create New...