Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Nu är det dags igen... | jimiwikman.se

  Nu är det dags igen...

  Posted , 96 views, 0 comments

  stock_briefcase.pngDet var rysligt länge sedan jag skrev någonting här på Mortfiles, eller hade tid att göra någonting konstruktivt med hemsidan, men det har varit vansinnigt mycket att göra ganska länge nu och om ett par veckor är det dags för nästa stora steg.

   

  Det har varit en knasig sommar i år med mängder av projekt och annat som fullständigt slukat mig samtidigt som jag haft min son Benjamin hemma hela dagarna med allt vad det innebär för arbetsro och koncentration. Jag har haft den stora förmånen att få jobba på flera spännande projekt, bland annat Hotel Falun's nya webbplats, Hawaii Mud Bombers och IVT Center som alla snart ska publiceras. Jag har även rullat ut ytterligare en blog med inriktning på Diablo 3 somjag är mycket nöjd med och tillsammans med andra blog baserade projekt har jag nu en ganska god överblick över Wordpress vilket bådar gott för framtiden.

   

  På skrivbordet växer arbetshögen med både nya ansikten och gamla kunder. För närvarande är SweCat tillbaka med sitt e-handelsprojekt som hamnat lite i skymundan ett tag och Skyride är tillbaka för en ny layout samtidigt som en bostadsförening här i stan vill ha en  hemsida som kommer att bli riktigt trevlig om jag får säga det själv. Ging Thai ska nu äntligen få sin hemsida som redan är klar grafiskt och ska kodas upp och levereras.

   

  Samtidigt så har jag nu fått klartecken på att jag börjar  på högskolan i borlänge om ett par veckor och att CSN lån är beviljat, även om det blev lite tokigt eftersom jag var föräldraledig förra året och därför inte kvalificerar för tilläggslånet vilket gör att det blir lite kärvt framöver ekonomiskt. Förhoppningsvis kan jag dryga ut inkomsterna med lite webbdesign eller extra arbete när tiden tillåter.

   

  På den mer positiva sidan så har jag under sommaren fått ordentligt med erfarenhet när det gäller konsten att blogga och det känns riktigt bra att få dela med sig av detta vad det lider när Mortfiles artikelsektion blir klar och även i ett par riktigt smaskiga blogginlägg. Inför hösten kommer jag att genomföra en del förändringar på Mortfiles, dvs genomföra design ändringen och börja det mödosamma arbetet att bygga om dom olika delarna på hemsidan, som till exempel bloggen.

   

  När bloggens nya design blir klar, eller kanske rent av innan det till och med, så kommer det att bli betydligt mer aktivitet här har jag tänkt. Dels blir det mycket mer information om dom olika projekten, men också information om nya produkter som skript och online tjänster samt en hel del tips om utveckling av olika delar av en hemsida. En spännade höst med andra ord.

   

  Livet är verkligen full med överaskningar och även om det kan kännas lite jobbigt just för närvarande så ser jag ändå fram emot en spännade höst med många nya erfarenheter!

  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 5 Guests (See full list)

  There are no registered users currently online

×
×
 • Create New...