Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Norton dödar Thunderbird! | jimiwikman.se

  Norton dödar Thunderbird!

  Posted , 104 views, 0 comments

  thunderbird-icon.pngSå var det dags igen då, Norton går till attack mot vanliga program och äter upp dom. Idag så var det stackars Thunderbird som blev kanibaliserad genom att en .dll fil rapporterades som skadlig. Lyckligtvis var det enkelt att fixa till.

   

  Det var på morgonen när jag skulle kolla min post som felmeddelandet dök upp att en .dll fil saknades och att man skulle installera om thunderbird, så jag provade att starta om, men det hjälpte självklart inte så det blev att ladda ner thunderbird igen och installera om.

   

  Så fort jag började installationen så pep Norton till och gick till brutalt anfall mot en försvarslös .dll fil i Thunderbird och så slutatde den installationen. Lite konfunderad sökte jag på internet angående problemet och hittade information om att det var en liten miss i nortons senaste uppdatering och det gick att åtgärda genom att göra en ny uppdatering av Norton med dom nya listorna och sedan installera om Thunderbird igen.

   

  Allt gick som smort och även om det blev en viss frustration och tog en stund att fixa till så ordandes iallafall problemet väldigt fort från Norton måste jag säga. Nu hoppas vi bara att det inte blir fler sådana episoder på ett tag, för det är många järn i elden för Mortfiles nu.

  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 8 Guests (See full list)

  There are no registered users currently online

×
×
 • Create New...