Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • #Neurowebbdesign väcker nyfikenhet hos E-handlare och företag | jimiwikman.se

  #Neurowebbdesign väcker nyfikenhet hos E-handlare och företag

  Posted , 95 views, 0 comments

  Min föreläsning om Användbarhet och Neurowebbdesign väckte stor nyfikenhet hos dom företag och E-handlare som närvarade och idag, en vecka efter föreläsningen, så börjar responsen mynna ut i konkreta projekt.

   

  Det har varit full fart här senaste veckan och mailen har haglat in minst sagt. Förutom en del allmänna förfrågningar om tips och förslag från E-handlare så har jag även fört samtal med både Klarna och Svensk Distanshandel angående olika uppdrag. Jag har även lyckats få en biljett till [url="http://www.emeet.se/">#emeet (tackar Fredrik [@flennstrom] på Klarna för det) vilket ska bli väldigt kul att åka ner på. Jag har även fört samtal med ett par E-handlare som funderar på att byta plattform till Shop4Sale från som jag är konsult till.

   

  Idag så har flera av dom här samtalen blivit verklighet och jag kan lägga ett par projekt i pipelinen inför hösten tillsammans med en föreläsning hos [url=http://www.klarna.se">Klarna (på engelska) i slutet på månaden och ett väldigt spännande uppdrag på Kognitionsvetenskap, Informationsdesign och Interaktionsdesign känns högst motiverande, speciellt nu när mina böcker äntligen verkar vara på väg från AdLibris.

   

  Jag ska se om jag kan skriva lite om Neurowebbdesign här på bloggen framöver och jag ska helt klart se över vilka tjänster jag kan erbjuda inom detta fantastiskt spännande område!

   

   

  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
 • Create New...