Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Mortfiles under 2011 - planering och tankar | jimiwikman.se

  Mortfiles under 2011 - planering och tankar

  Posted , 96 views, 0 comments

  2011 har redan börjat och planeringen går framåt, även om det går betydligt långsammare än vad jag skulle önska eftersom det är mycket som ska göras framöver.

   

  Först ut under 2011 är omstruktureringen av Mortfiles webbplats som du redan kan se början av här. Jag bygger en helt ny layout som har Invisionpower's produkter i bakgrunden. Fram till i april kommer arbetet att pågå och när det är klart kommer det att finnas en helt ny webbplats med helt nya möjligheter, både för mig och för dig.

   

  Med omstruktureringen kommer det två nya sektioner som jag ser mycket positivt på, nämligen artikelsektionen där jag kommer att samla artiklar av varierande slag och sedan Marknadsplatsen som kommer att ge möjlighet att sälja nedladdningsbara filer som skins och teman bland annat. Marknandsplatsen kommer även att ha den möjligheten att du och andra kan ladda upp filer och sälja dom genom Mortfiles.

   

  Nästa steg blir att bygga en ny Projekthanterare och det blir lite knepigare. Jag får ta all min PHP/MySQL-fu och sätta det på prov för att få det som jag vill. Självklart ska även den hanteras av IPB. När den blir klar är jag redo att sätta igång med diverse projekt på allvar.

   

  Webbhotellet känns stabilt och förhoppningen är att få in ca 30 nya själar på Mortfiles1 innan det är dags att fundera på ytterligare en server i familjen. Jag vill också göra webmailen lite bättre och snyggare. Antingen genom att göra en redesign på dom eller genom att köpa in en ny plattform som atmail till exempel.

   

  En del nya tjänster för webbhotellet kommer att fokusera på bloggarna i första skedet och jag tittar på olika sätt att ge bloggarna ytterligare sätt att utnyttja webbens möjligheter för att göra bloggarna snabbare, bättre och kanske till och med intressantare.

   

  Under sommaren och troligen hösten så ska jag ge mig på en redesign av Mortfiles Toolbar, eller snarare gör dom sista bitarna på den. Jag tänker nämligen försöka lägga in medlemsfunktionerna i toolbaren så att Privata meddelanden, notifikationer med mera följer med vart du än befinner dig på webben.

   

  Under 2011 kommer jag också att ha en del tävlingar och evenemang med priser som jag hoppas ska bli intressant. Bland annat så kommer jag att ge bort en del böcker och mjukvara under 2011, så håll korpgluggarna öppna :)

  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 15 Guests (See full list)

  There are no registered users currently online

×
×
 • Create New...