Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Mortfiles NX blir IPB drivet | jimiwikman.se

  Mortfiles NX blir IPB drivet

  Posted , 93 views, 0 comments

  Med releasen av IPB 3.1, introduktionen av IP.Content och med framtida IP.Nexus i sikte ändrar jag mina planer för Mortfiles NX lite och överger tanken på en Wordpress hanterad webbplats till förmån av IPB.

   

  Wordpress är en fantastisk produkt, men den faller platt när det gäller interaktion och community. Buddypress ger visserligen en del funktioner, men det är outvecklat, krångligt och inte minst svårjobbat för att få ett fåtal funktioner som fungerar halvdant. IPB å andra sidan fokuserar helt på community och nu när man börjat utveckla produkter som IP.Content och senare IP.Nexus så känns det som ett mycket bättre alternativ för mig.

   

   

  Tanken är att använda IP.Content till webbsidorna, IPB till forum och support och sedan IP.Nexus till ekonomibiten när det kommer kopplingar till Cpanel och domännamn. Genom att använda den uppsättningen kan jag bygga in ett autentiseringssystem som fungerar på alla delar med ett utvecklat medlemssystem och få ett bra system för internkommunikation och direktkommunikation. Problemet är bara att jag gärna skulle vilja använda Wordpress till företagsbloggen och kanske portfolion, men det är inte helt säkert att det håller i sig när jag väl sätter mig ner och börjar jobba med dom olika systemen.

   

  IP.Nexus kommer först efter sommaren och då utan stöd för Cpanel och domännamn, men det känns ändå som ett system som jag vill använda av flera anledningar. Dels så blir kostnaderna betydligt lägre och dels så blir det enklare att använda för kunderna. Ip.Nexus kan även kopplas ihop med IP.Downloads och på så sätt skapa en bra plattform för att sälja olika produkter elektroniskt, som Wordpress teman och annat.   Du kan läsa mer om IP.Nexus här:

  Jag bifogar lite bilder så du kan se hur utveckligen artar sig.

   

  [gallery columns=5]

  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 11 Guests (See full list)

  There are no registered users currently online

×
×
 • Create New...