Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Mina favorit Twittrare #ff | jimiwikman.se

  Mina favorit Twittrare #ff

  Posted , 102 views, 0 comments

  followfriday1.jpg

   

  Twitter är något som jag måste erkänna är något som jag verkligen gillar och det på grund av alla fantastiska personer som finns därute, och i den här posten tänkte jag nämna några av mina favoriter.

   

  Det finns helt otroligt många personer som borde nämnas, men jag tänkte plocka några russin ur kakan idag och sedan förhoppningsvis fylla på med fler sådana här poster framöver med nya stjärnskott och nya bekantskaper.Ni som inte blir nämnda idag är fortfarande helt fantastiska och ni kommer att komma upp här förr eller senare, så skicka en hälsning på Twitter och fjäska lite.

   

   

  Veckans Favorit Twittrare

  • @deeped måste komma först för att det är till stor del hans förtjänst att jag började gilla Twitter och jag har fått många rekommendationer från hans håll som lett till en del nya kunder. Med @deeped i din kanal så är det aldrig tyst och han är alltid ute på nya äventyr eller träffar nya människor när han föreläser eller utbildar om sociala medier. Han är alltid aktiv på sin blogg och du hittar honom på alla sociala medier nästan, somLinkedIn, Facebook och Flickr för att nämna några.

  • @Nikkelin är nästan en tvilling till @deeped och frågan om vem som är mest lik har dykt upp många gånger. @Nikkelin är en fantastisk twittrare där man kan dels få tips och råd om allt som har med sökmotorer och sociala medier att göra, men också steg för steg twittrande om matlagning och mycket annat. Med @Nikkelin i twitterflödet blir det aldrig tråkigt. Han finns dessutom på alla sociala medier han också, som LinkedIn,Facebook och Flickr med flera.

  • @TKJ titulerar sig som ägare till Sveriges största IT-blogg och även om det stämmer så är det på Twitter han lyser klarast i mitt tycke. Fantastisk glädje och med glimten i ögat förnöjer han twitterflödet med intressanta ämnen och personliga reflektioner. För alla intresserade IT människor är Tommy ett självklart val att ha i sitt twitterflöde, eller borde vara iallafall. Finns även på LinkedIn .

  • @FredrikNas är alltid intressant att följa, speciellt nu med uppgraderingarna till den fantastiska tjänsten Domainz som jag tidigare gjorde en
   om. Fredrik är alltid pigg på att prata och han är alltid på bra humör, vilket jag misstänker kan bero på att han bor i Norge nu. Du hittar även Fredrik på LinkedIn.

  • @adamalsing är Sveriges bästa kändistwittrare. Jag följer en del kändisar, men ingen har samma klockrena humor och silkeslena känsla för hur man får ut det mesta av sina 140 tecken som Adam får. Ska du följa någon kändis, ja då ska du följa Adam.

  • @mumari är nog den Twittrare som jag har haft mest kontakt med, kanske för att hon är kund eller för att hon är personligen ansvarig för en hel hög andra kunder :) Med mumari i sitt twitterflöde så får man en väldigt personlig inblick i en av sveriges mesta dagboksbloggare som får familjen svensson's äventyr att verka triviala och ointressanta! Aldrig en tråkig stund i mumaribo.

  • @danielswedin är en nykomling på mitt Twitterflöde, men ack så intressant. En fantastiskt skicklig journalist med en verklig passion för politik. Det ska bli intressant att följa hans twittrande under valrörelsen i höst och tills dess kan det vara värt att kika in på hans blogg också. Behöver du en skicklig skribent som kan sin sak, då kan det vara värt att kika in på LinkedIn och sedan kalla till en intervju snarast!

  • @was_sommelier är också helt ny på Twitter, men knappast ny för mig. Dan bor ett hus bort och vi har jobbat tillsammans i flera år innan vi båda gav oss av på nya äventyr. På bloggen Wines and Spirits presenterar han vin och sprit på ett sätt som bara en person med 20 års erfarenhet och ett brinnande intresse kan skapa. Helt klart värt att följa, till och med om du som jag inte nyttjar rusdrycker.

  • @Citynetwork är ett av Sveriges största webbhotell och helt klart det webbhotell som tar mest plats på Twitter, och då menar jag på ett positivt sätt! Citynetwork har inte bara Sveriges lägsta priser på domännamn, dom är extremt trevliga och hjälpsamma också. Citynetwork finner du även på Facebook och på deras egen blogg.

  • @jgabor är mannen som ändrat @Surftown till det bättre om du frågar mig. Han är alltid där för att hjälpa till om det är några frågor eller problem på ett trevligt och diplomatiskt sätt. Att han dessutom är en skicklig webbutvecklare och webbdesigner gör honom inte direkt mindre intressant och det kommer många guldkorn från Jonathan kan jag lova. Jonathan finns även på både Facebook och LinkedIn.

  Det var dom personer jag hade att bjuda på idag. Nästa vecka ska jag försöka hinna med ytterligare några och har du några tips på personer du tycker är fantastiska som jag kanske har missat, så skriv gärna en kommentar! Ge gärna synpunkter på om jag kan göra någonting bättre med den här typen av listor för jag är alltid öppen för förslag :)

  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 18 Guests (See full list)

  There are no registered users currently online

×
×
 • Create New...