Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Lägga ut ditt företag på Internet | jimiwikman.se

  Lägga ut ditt företag på Internet

  Posted , 101 views, 0 comments

  Många företag idag tar steget ut på Internet med sin första hemsida i ett försök att attrahera webbens massor eller bara för att finnas tillgänglig om någon mot förmodan skulle hitta dit, men det finns saker du bör känna till innan du tar det steget som företagare.

   

  Det första du bör vara medveten om är att en webbsida inte är en elektronisk informationsfolder utan en digital butik och informationscentral som direkt återspeglar ditt företag. Kom ihåg att första intrycket sitter i och är svårt att få bort helt.  När du ska sätta upp en webbsida så tänk dig därför för både en och två gånger innan du ber din svågers lillasysters hamster göra en sida som ska vara ditt ansikte utåt på ett av världens mest tillgängliga medium. När det gäller hur du framställer ditt företag så är det värt några kronor extra för att få en bra design från någon som vet vad han eller hon sysslar med.

   

   

  Det andra du bör vara medveten om är att en webbsida måste utvecklas och det kräver arbete. Många företagssidor idag har en hyfsad design, men inget innehåll, vilket är synd för då fyller inte hemsidan sitt syfte. Det är lite som att betala en massa pengar för en snygg butik och sen hänga in en väska och sätta upp "färgglada affisher i blindskrift". Bortkastade pengar och slöseri med resurser. Fokusera på innehållet på samma sätt som företag fokuserar på förpackningarna åt sina produkter, du säljer visuellt, inte genom tankeöverföring!

   

  Det tredje du bör tänka på är att en webbsida är mer än bara lite kod och bilder, det ligger en hel del annat bakom som webbhotell och domännamn och där finns det många fula fiskar som bara väntar på att snylta på din framgång. Oseriösa skojare försöker få dig att betala fantasisummor för webbdesign och domännamn samtidigt som kriminella element över hela världen försöker hacka sig in i din webbsida och på så sätt göra olagligheter från din sida.

   

  Allt detta låter kanske otäckt och du tänker för dig själv att det här med webbsidor det törs jag inte prova för det verkar krångligt, tar mycket tid och man måste hålla koll på en massa saker? Som tur är så behöver du inte sköta allt själv, om du inte vill, utan du kan hitta seriösa företag som hjälper dig med allt du behöver. En aktiv webbplats är också ett fantastiskt arbetsredskap för att marknadsföra ditt företag och om du har möjlighet till online försäljning så finns möjlighet att verkligen få ditt företag att lyfta, finansiellt och socialt!

   

  Jag har tänkt gå igenom lite kort om hur du kommer igång med en hemsida, vad du kan förvänta dig när det gäller webbdesign, webbhotell och domännamn och sedan en post om hur du knyter in sociala medier till din webbplats och vad du bör tänka på när du gör det. Låter det intressant?

  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 6 Guests (See full list)

  There are no registered users currently online

×
×
 • Create New...