Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Kognitionsvetenskap, interaktionsdesign och informationsdesign med en klick Buyology och Eyetracking förgyller hösten | jimiwikman.se

  Kognitionsvetenskap, interaktionsdesign och informationsdesign med en klick Buyology och Eyetracking förgyller hösten

  Posted , 103 views, 0 comments

  Så var sommarens lata dagar över och det är dags att ta itu med både företagande och utbildning på allvar igen. Min första period präglas av riktig hjärngympa med inte mindre än tre kurser i Kognitionsvetenskap, interaktionsdesign och informationsdesign.

   

  Lite skojigt är det att jag i större delen av mitt liv fått höra att jag skulle passa bra som psykolog eller präst på grund av min förmåga att lyssna och förstå andra människor och därefter kunna ge råd och stöd. Kanske är det därför jag har sådana lojala kunder, både på design sidan och i min design verksamhet? Hursomhelst så verkar det som att psykologin passar mig ganska bra trots allt och jag älskar att lära mig och förstå mer om hur vi människor tänker och påverkas och sedan hur det kan användas i webbdesign.

   

  Jag har precis klämt iväg en order på ca 1700:- på litteratur i olika ämnen relaterade till Kognitionsvetenskap, interaktionsdesign och informationsdesign, men också en del annat som en bok om Buyology och en om eyetracking som verkar lite spännande. Det kommer med största sannolikhet bli ganska mycket bloggande om Neurowebdesing, Persuasive design och UX design framöver eftersom jag fått en riktig kick efter att ha fått föreläsa om det på E-handelsdagarna i Sundsvall nu i veckan.

   

  Dom närmaste veckorna kommer jag att dyka in i böckerna och absorbera så mycket jag kan samtidigt som jag kikar mer på PET (design for Persuation, Emotion and Trust) som har mycket spännande inom Neurowebbdesign området och så får vi se om jag dyker upp på en scen igen framöver eller om någon webbfirma kommer och snappar upp mig innan dess.

  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
 • Create New...