Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Klout - mät ditt inflytande på Twitter och Facebook | jimiwikman.se

  Klout - mät ditt inflytande på Twitter och Facebook

  Posted , 105 views, 0 comments

  Klout är en tjänst som ger en fingervisning om ditt inflytande på framförallt Twitter, men också på Facebook, genom en serie statistik och beräkningar.

   

  Jag kikade på det här för ett halvår sedan eller så, men Tommy (@tkj) lockade in mig igen med sin bloggpost "Hur stort inflytande har du på Twitter?" där han klockar in med en Kloutscore på 58, vilket verkligen inte är fy skam med tanke på att giganter som Techcruch och Mashable ligger på 86 respektive 89. Själv ligger jag på rimliga 42, vilket är i linje med mina aktiviteter.

   

  Förutom att ge ett värde på dina aktiviteter så får du också en så kallad inflytande matris som ska visa vilken typ av medverkande du bidrar med. Tommy får analysen Specialist, medan jag får analysen Explorer:

  You actively engage in the social web, constantly trying out new ways to interact and network. You're exploring the ecosystem and making it work for you. Your level of activity and engagement shows that you "get it", we predict you'll be moving up.

   

   

   

  Vidare så visar Klout vilka du påverkas av och vilka du i din tur påverkar. Jag influeras tydligen av @nikkelin, @jonathansulo, @Mashable och @techcrunch, vilket säkerligen stämmer. Dom jag influerar är trevligt nog Tommy (@tkj), @jonasl, @lindapierre, @tomasnihlen och @markus. Jag måste säga att det är en repektabel samling som jag känner mig hedrad av att bli listad tillsammans med.

   

  Vilket Klout Score har du?

  http://klout.com

  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 8 Guests (See full list)

  There are no registered users currently online

×
×
 • Create New...