Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Jimiwikman.se och planerna för 2012 | jimiwikman.se

  Jimiwikman.se och planerna för 2012

  Posted , 100 views, 0 comments

  2011 närmar sig sitt slut med raketfart och jag sitter och små-skissar på dom förändringar som jag vill göra här på jimiwikman.se under 2012.

   

  Det är spännande att sitta och planera en webbplats som jimiwikman.se nu eftersom min jobbsökarfas är över och det börjar bli dags att omvandla till något nytt. Istället för att fokusera på design så kommer det att bli ett tydligare fokus på Neurowebdesign, Användbarhet och E-handel, men även en hel del om webbdesign och Wordpress självklart!

   

  Jag har kikat lite på diverse bloggar som jag ser som professionella för att se vad som gör att jag uppfattar dom som just professionella. Utifrån dom observationerna så tittar jag på hur och varför jag ska bygga om den här sidan och gör lite egna användbarhetstester. Målet är en attraktiv och enkel webbplats som är kul att läsa och återvända till.

   

  Jimiwikman.se kommer att byggas om med flera olika posttyper beroende på ändamål. Det är för att jag kommer att ha olika layout för olika typer av information, men också för att göra det enklare för besökare att välja vilken typ av innehåll som de är intresserade av. Jag kommer också att kika på hur jag kan skapa mervärde för besökarna och hur jag kan locka till större interaktivitet.

   

  Det kommer att bli en spännande tid framöver, även om jag förmodligen får lite mindre tid att blogga, iallafall tills efter Jul och Nyår :)

   

   

  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 9 Guests (See full list)

  There are no registered users currently online

×
×
 • Create New...