Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Jag satt fast i mörkret under isen | jimiwikman.se

  Jag satt fast i mörkret under isen

  Posted , 101 views, 0 comments

  [caption id=attachment_669" align="aligncenter" width="600" caption="drowning man © the-psycrothic 2008][url="http://the-psycrothic.deviantart.com/art/drowning-man-93741071">drowning_man_by_the_psycrothic-600x600.j[/caption]

   

   

   

  Jag har dom senaste veckorna känt mig låg och trots en förkrossande arbetsbörda så har jag känt mig nästan förlamad och knappt orkat sitta framför datorn och än mindre få något konstruktivt gjort. Det har känts som om jag har fastnat under isen...igen.

   

  2011 har varit ett jobbigt år och även om jag trodde att jag mådde bra så är det tydligt att jag inte är helt på topp ändå. Vansbrosimningen var en stor ansträngning, både fysiskt och mentalt och i kombination med att lillebror fick sin gravsten och på så sätt gjorde hans död så visuellt påtagligt så blev det lite mycket att ta på en gång.

   

  Sommarens kurser blev inte som jag hade tänkt mig och för varje dag som går så blir klyftan mellan vad som borde vara klart och vad som faktiskt är klart lite större samtidigt som jag fått fullkomlig hjärnsmälta när det gäller designen för Kodmyran och nästa månads föreläsning och tenta tynger på mitt sinne.

   

  Dom senaste veckornas svacka har känts lite som en depression, men inte som "hålet". Det är en slags mental trötthet och vemod snarare än ångest och mental smärta så jag förmodar att det är en eftersläng av sorg kombinerad med mental träningsvärk. I ärlighetens namn har det mest varit irriterande och frustrerande och inte alls så destruktivt som "hålet" kan vara.

   

  Jag vet inte riktigt vad som hände igår, men jag mår iallafall bättre idag och har börjat nysta i alla dom saker som blivit liggande även om det gått lite långsamt efter en liten miss med mod_geoip installationen som råkade blockera USA och en förfrågan från Naturskyddsföreningen om ett konsultuppdrag som distraherar lite.

   

  Det har varit en ny erfarenhet, en som jag gärna avstått från, men det känns som det börjar lätta och förhoppningsvis kan jag skaka av mig det och ta itu med arbetssökande och projektarbete bland annat...

  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 10 Guests (See full list)

  There are no registered users currently online

×
×
 • Create New...