Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • IP.Nexus - Alpha testning | jimiwikman.se

  IP.Nexus - Alpha testning

  Posted , 102 views, 0 comments

  Idag hade jag turen att lyckas bli en av dom 50 som får prova IP.Nexus till ett reducerat pris och efter att ha installerat och provat lite, så måste jag säga att jag gillar det!

   

  IP.Nexus är ett riktigt bra betalningssystem redan nu i Alpha version och det kommer att bli riktigt bra framöver när olika buggar fixas och en del kosmetiska ändringar slätas ut. Över lag så ser det ut som att min gamla design fortfarande är aktuell även om vi byter från WHMCS till IP.Nexus. Det som saknas är den direkta kopplingen mellan webbserver och IP.Nexus för webbhotellet samt funktioner för domännamn, men det kommer i senare versioner. Det som blir extra är funktioner för notiser direkt kopplat till medlemsfunktionerna så varje gång ett nytt svar skickas ut på en ticket, varje gång en faktura skapas osv så skapas en notis på Mortfiles som syns på alla sidor!

   

  Prismässigt är det betydligt billigare än WHMCS än så länge, men jag gissar att priserna kommer att öka allteftersom produkten utvecklas. I dagsläget kan priset öka med 300% innan det passerar WHMCS, och det är om jag väljer att förnya support och uppdateringar vilket jag kanske inte alls behöver, eller bara gör en gång per år (6 månaders paket)...så det ser bra ut för ekonomin framöver :)

  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 5 Guests (See full list)

  There are no registered users currently online

×
×
 • Create New...