Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • IP.Content börjar äntligen kännas logiskt | jimiwikman.se

  IP.Content börjar äntligen kännas logiskt

  Posted , 99 views, 0 comments

  Jag har brottats en del med IP.Content under senaste veckorna för att försöka klura ut hur databasfunktionen fungerar, för det har inte varit riktigt solklart om man säger så, men nu börjar det äntligen klarna lite.

   

  Nackdelen med IP.Content är att det saknas lite lättillgänglig information om hur man gör olika saker och databaser är ett av dom ämnen jag inte hittat så mycket information om, vilket gör det hela lite svårjobbat så här i början innan jag kommer på hur saker och ting fungerar. Det jag blev lite förvirrad över var hur databasen skulle parsas ut i dom olika blocken och det visade sig vara betydligt enklare än vad jag trodde, men helt självklart var det inte :)

   

  Det som jag måste klura ut härnäst är saker som hur jag får in olika funktioner på dom olika delarna och då ligger pagination högst på listan, för det är ett av dom viktigaste funktionerna just nu. Ratings och comments tror jag att jag har lite koll på, men jag måste dubbelkolla. Olika filterfunktioner ska jag också klura på lite så jag förstår hur dom fungerar så att det går att filtrera olika typer av data på rätt sätt.

   

  Överlag så känns det dock som att jag tog ett stort steg framåt och kan sätta igång med det roliga, nämligen designarbetet. Majoriteten av webbsidorna är det bara att kasta in HTML koden för innehållet och sedan ska den nya bloggen byggas på artikelsystemet och ett part databaser för driftinfo, portfolio och FAQ skapas innan det är dags för dom tunga uppgifterna som att designa om forum, multiblogg systemed, nedladdningarna och bugtrackern för att nämna några saker. En hel sektion för Wordpress ska skapas också, men det har en lägre prioritering och kommer troligen först i slutet på 2010 elelr början på 2011.

  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
 • Create New...