Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • iOS4 - gårdagens uppgradering | jimiwikman.se

  iOS4 - gårdagens uppgradering

  Posted , 102 views, 0 comments

  Igår var det dags för uppgraderingen av operativsystemet för iPhone till version 4 och jag måste säga att det var en hel del väsen för ganska små förändringar, men jag gillar alla små förbättringar!

   

  Det var en lång dag igår och eftersom det saknades en tid för när uppdateringen skulle komma så var det många som väntade, mer eller mindre, tålmodigt hela dagen igår tills det äntligen var dags. Uppgraderingen för mig var lite rörig där min iPhone först skulle göra en backup som tog 20 minuter, bara för att sedan krascha sista 2% innan det var klart. Omstart och vid nästa försök så ploppade iOS4 in direkt utan backup.

   

  Sedan ville iBooks inte fungera (jag avskyr iTunes om det undgått någon...) så det blev en stunds frustration innan jag gjorde en fullständig återställning. Självklart visade det sen att det fanns två appar för iBooks och att båda hade samma beskrivning, så jag hade laddat ner den till iPad (appen till iPhone dök upp först efter återställningen självklart).

   

  För mig så är det största behållningen kanske mapparna faktiskt, även om multitasking kommer att bli bra när fler appar stödjer det, men här är en genomgång av iOS4 från Mashable så kan du själv se vad som var nytt och hur det fungerade.

   

  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 8 Guests (See full list)

  There are no registered users currently online

×
×
 • Create New...