Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Fler Projekt för Mortfiles | jimiwikman.se

  Fler Projekt för Mortfiles

  Posted , 114 views, 0 comments

  Mortfiles har inte släppts än för den svenska marknaden, men redan rullar projekten in. Senast i raden är ett nytt projekt för ett e-handelssystem på väg ut och ett konsult jobb med kontrakt på 20 hemsidor.

   

  Det rullar på för Mortfiles och knappt har dom senaste projekten Gudinnans Oas, Formsak och Rosengården rullats ut innan nya spännande utmaningar kommer in och som det ser ut så blir det fler projekt längre fram i höst!

   

  Ett nytt e-handelssystem är på gång och Mortfiles har fått den stora äran att utveckla hemsidan tillsammans med blogg och support skript samt att skapa en grund design för e-handelslösningen. I förlängningen blir det ytterligare ett par layouter för e-handelslösningen och ett nära samarbete för framtida kunder som vill ha en unik design för sin e-handelslösning. Det är ett spännade projekt och jag ser fram emot att sätta tänderna i det så snart som möjligt.

   

  Ett samarbete mellan Mortfiles och ett annat webbdesign företag har bekräftats och ett kontrakt på 20 webbdesign templates har gjorts upp. Detta innebär att Mortfiles osynligt står bakom dessa hemsidor där Mortfiles är ansvarig för design och grund kod för en template innan den lämnas över till samarbetspartnern. Detta samarbete ger ett välkommet tillskott i kassan för vidareutveckling av Mortfiles och säkerställer den vision som Mortfiles har som ett av sveriges mest kompletta webbplats för webbdesign och webbutveckling.

   

  Med dessa glada nyheter gör Mortfiles ett starkt år trots avsaknad av en svensk hemsida, vilket bådar gott för 2008!

  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 13 Guests (See full list)

  There are no registered users currently online

×
×
 • Create New...