Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Filmproffset blir ett riktigt community! | jimiwikman.se

  Filmproffset blir ett riktigt community!

  Posted , 95 views, 0 comments

  filmproffset1.png

   

  Senaste veckornas arbete med Mortfiles NX har gett en ny inriktning på projektet Filmproffset och jag har lite planer på att använda mig av IPB serien för det projektet också!

   

  Filmproffset var tänkt från början att vara ett enkelt koncept med fokus på community och medlemsgenererat innehåll, men som vi vet är Wordpress långt ifrån community även om det är en bra plattform för innehåll. IPB däremot är ett av världens bästa forum och tillsammans med resten av serien går det att bygga en riktigt vass plattform för Filmproffset!

   

  IP.Content är ett fantastiskt verktyg, även om det är en del saker som behöver fixas innan jag är helt nöjd, och med det kan jag bygga en webbplats som är mycket mer anpassningsbar än Wordpress är och som fokuserar på medlemsgenererat innehåll på ett helt annat sätt. Det kommer att kräva lite mer arbete att sätta upp allting, men jag tror det är mer än värt det!

   

  Förutom möjligheten att utnyttja IP.Content databas system för att skapa databaser för i stort sett vad som helt och sedan knyta ihop dom i relationer så kan dom andra systemen ge mervärde, som till exempel IP.Gallery som kan knyta direkt in i innehållet på ungefär samma sätt som hos IMDB, fast mycket bättre och IP.Blog kan skapa en multiblogfunktion för alla filmälskare!  IP.Downloads skulle kunna användas till olika filmrelaterade saker som undertexter till exempel. IP.Nexus kan användas till reklamförsäljning eller medlemsskap om det kan bli aktuellt i framtiden.

   

  IPB har dessutom ett fantastiskt användarsystem och väldigt bra kopplingar till sociala medier samtidigt som statusuppdateringar och egna profiler förstärker community känslan. Reputation systemet är också något jag ser som positivt tillsammans med vänlistor och allt annat som IPB erbjuder!

   

  Jag tror det kan bli riktigt bra :)

  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
 • Create New...