Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Fas 1 snart klar, är du redo för fas 2? | jimiwikman.se

  Fas 1 snart klar, är du redo för fas 2?

  Posted , 127 views, 0 comments

  Funktionsmässigt börjar den här sidan närma sig redostatus och jag kan förhoppningsvis avsluta fas 1 relativt snart. Det betyder att fas 2 kan påbörjas tidigare än vad jag hade räknat med och planerna är redan väl utvecklade för vad som ska komma härnäst.

   

  Innan jag kan avsluta fas 1 behöver jag skapa ett antal sidor där första sidan och sidan om mig är de två stora bitarna. Jag ska försöka hitta en bra lösning på URL omformningarna och se till att bokstaven ö skrivs som o i URLerna och inte oe. Det är i stort sett vad som är kvar nu i fas 1, förutom en hel del småjusteringar och finputsning på CSS. Till exempel så ska alla menyer i sidebar få ett nytt utseende och downloads sektionen ska byggas om...

   

  Vad kommer att hända i fas 2 då? Det är framförallt tre databaser som kommer att läggas till: Projektdatabasen, utbildning och snippets som jag tar från Mortfiles och utvecklar lite till. Sedan är det de fyra stora sidorna som ska läggas in: Neurowebdesign, Ehandel, Grafisk Design och Frontend kod. De kommer i sin tur att behöva en del databaser för innehåll.

   

  Bland annat så blir det databaser för filmer och tutorials, länkar, personer på Twitter, artiklar och kanske till och med några som bloggar om ämnet förutom jag. Tanken är att varje sektion kommer att ha eget innehålle, men att det samlas under gemensamma databaser.

   

  Jag har inte riktigt bestämt när jag ska lägga in recensionsdatabasen för relevanta böcker, men det kommer under vintern iallafall och då är ambitionen att ge bort lite böcker i samband med recensionerna. Eftersom den kommer att bli lite annorlunda med relationer mellan flera databaser och för att jag vill höra med de olika bokförsäljarna om samarbete så kommer jag nog att vänta lite med den, men den kommer!

  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
 • Create New...