Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Bra Jinge, klokt skrivet! | jimiwikman.se

  Bra Jinge, klokt skrivet!

  Posted , 112 views, 0 comments

  Jinge skriver mycket bra om Littorin situationen och som alltid är han betydligt mer vuxen och mogen i sina kommentarer än vad jag är och jag håller med om hans resonemang fullkomligt.

   

  Det Jinge skriver är mer fokuserat på hur Aftonbladets agerande inte är hållbart eftersom det skrivs mycket kritik om att har man sagt A får man säga B, men han ger också ett par fina kommentarer om hur Aftonbladet insinuerar (jag älskar det ordet :)) att Reinfeldt och övriga partitoppen visste om det påstådda brottet:

  Tidningen mer än insinuerar att den moderata partitoppen, inklusive landets statsminister, gör vad de kan för att lägga på locket i denna historia. Och det är, som alla vet, ett rent kontraproduktivt förhållningssätt.

  Ett annat citat som är så fullständigt lysande är följande:

  Om chefredaktörer och ansvariga utgivare beslutar att publicera den sanning som de förfogar över direkt så motverkar det kvällspressens dåliga rykte. Eller ska vi som läsare behöva finna oss i att tidningar filtrerar den information som de har och portionerar ut den i småbitar bara för att locka oss att köpa lösnummer?

  Helst skulle jag vilja citera allt Jinge skriver för allt är så väldigt bra skrivet, men det vore orätt så istället föreslåt jag att du kikar in på följande poster på Jinges blogg:

  1. Spekulationer om Littorins brott
  2. Sätt strålkastaren på Aftonbladet!

  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
 • Create New...