Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Att jobba med någon annans Wordpress tema | jimiwikman.se

  Att jobba med någon annans Wordpress tema

  Posted , 91 views, 0 comments

  Jag börjar långsamt få kläm på det här temat, men att sitta och "nysta" i någon annans kod och hur den personen valt att lägga filer och funktioner är tröttsamt.

   

  Just det här temat är så komplext skapat att det buggar lite. Bland annat så är det småsaker som att Portfolio och Gallery sidornas huvudsida saknar vissa funktioner och att det inte går att se hela bilderna i galleriet utan bara det som dom croppade bilderna tillåter. Även själva postningen buggar lite på grund av att skaparen valt att lägga till mängder av shorttags, något som inte riktigt hjälper när hela din post försvinner lite då och då eller vägra att uppdatera.

   

  Templatefilerna är inte helt enkla att följa heller och eftersom så mycket av temat styrs från en kontrollpanel på ett väldigt snyggt och stiligt sätt så ligger nästan allt i olika funktioner, till och med enkla tillägg till headern. Det gör att det blir lite tröttsamt att följa hänvisning på hänvisning genom någon annans hjärna för att försöka luska ut vart funktionen jag söker finns.

   

  Skaparen av temat hade också väldigt dåliga instruktioner om hur till exempel post typen för Gallery fungerar och hänvisar till ett plugin som inte står omnämnd i beskrivningen. Det verkar dessutom som att personen är väldigt känslig och har flaggat ett par av mina kommentarer som olämpliga, något som känns lite märkligt eftersom kommentarerna var godartade och inte menade som förolämpade.

   

  På det hela så lägger jag inte så stor vikt på problemen eftersom det här temat är temporärt tills dess att jag hinner bygga ett nytt :)

  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 10 Guests (See full list)

  There are no registered users currently online

×
×
 • Create New...