Linkedin Premium för endast 65 kronor i månaden

0 444

Har du funderat på att skaffa dig ett Premiumkonto på Linkedin, men ryggat tillbaka lite över att lägga ut 140 kronor i månaden? Det finns en genväg till att få tillgång till Premium på Linkedin till lite drygt halva priset! Linkedin har det tydligt på sin hemsida, men du måste hitta rätt väg till beställningssidan för den är lite dold om du inte vet vart du ska leta!

Steg 1

linkedin1

 

Första steget är att klicka på ”Who’s Viewed Your Profile” för att komma till översiktssidan över vilka som har besökt din profil. Detta är den ”hemliga” genvägen för att kunna ta del av av Linkedin Premium för specialpriset. Om du klickar på att uppgradera någon annanstans än på sidan över vilka som besökt din sida så kommer du inte att se detta erbjudande på ordersidan.

Steg 2

linkedin3

På sidan över dina besökare så ser du en gul knapp högst upp till höger för att uppgradera. Klicka på den för att komma till en ordersida med specialpriset.

Steg 3

linkedin2

På ordersidan kommer du nu att se en ny nivå av Linkedin Premium med ett pris på 65 kronor varje månad om du väljer månadsvis. Klicka på start now, genomför beställningen och vips så har du ett LinkedIn Premium konto för ungefär halva priset!

 

 

0 som gillar detta