Funderar på en reMarkable, men avvaktar nog ett tag till

0 158

Jag är på många sätt en visuell person och jag skriver och skissar ofta och gärna. Tyvärr saknar jag ett bra sätt att hantera detta på jobbet då jag inte vill släpa med mig papper och penna. Därför har jag kikat på reMarkable, men just nu så avvaktar jag ett tag till känner jag.

Jag har mängder av små block här och där fulla av noteringar och skisser. Allt helt oorganiserat och sällan använt mer än ett par gånger medans jag tänker. Jag har även provat mängder av digitala verktyg som OneNote, Evernote och Dropbox paper, men det är inte samma sak.  Jag har provat iPad och mobiltelefon. Återigen så är det inte samma sak.

Det är just pennan och pappret som är själva grejen och tyvärr så upplever jag känslan att skriva på glas inte alls är speciellt tillfredsställande. Resultatet blir att jag istället tar fram ett litet block eller lösa papper och noterar på det.

När jag först såg reMarkable tyckte jag om vad jag såg, men prislappen är lite hög och som alltid med första generationer så har den begränsat med funktioner och lite småbuggar. Jag får se om det blir något att plocka upp under 2019 beroende på vad som händer i framtiden…

reMarkable – The Paper Tablet


0 som gillar detta