WHMCS 6 – den mest intressanta uppdateringen på många år

1 189

Jag har använt WHMCS i många år för mitt webbhotell Mortfiles och nu ser det ut som att WHMCS börjar mogna till sig på allvar. WHMCS 6 är ett ordentligt steg upp UX mässigt och det märks att just UX är något som många företag tagit till sig och då inte minst WHMCS.

Genom Mortfiles har jag gjort några egna designs genom åren, men det har alltid varit lite bökigt att jobba med WHMCS. Koden för frontend har varit slarvig och omogen och det har aldrig varit någon fokus på just design om man ska kritisera något. Funktion däremot har WHMCS alltid varit duktiga på.

Så nu med WHMCS 6 så kan äntligen funktion möta design. Man bygger på ramverk som Bootstrap, Symfony och Laravel med flera och lösningen blir självfallet responsiv. Nya funktioner som cPanel single sign in gör det enklare för kunderna som inte behöver dubbla inloggningar och bättre hantering av PayPal prenumerationer gör att WHMCS 6 ser väldigt attraktiv ut!

Jag har laddat ner WHMCS 6 beta och ska börja leka lite med det så fort jag hinner och sedan är planen att börja planera för nästa uppdatering av Mortfiles som inte bara får nya WHMCS 6, utan också nya Invision power Board och lite annat smått och gott!

0 som gillar detta