Experty – ta betalt för din support tid direkt

0 516

Support eller konsultering över digitala medier, speciellt i ett internationellt perspektiv, sker ofta i bulkavtal på kvartals- eller månadsbasis. Tänk om du istället kunde ta betalt, och betala för, exakt den tid som du faktiskt spenderar på support? Experty försöker uppnå detta och de går lite längre genom att göra det med kryptovaluta.

Experty IO Explainer: Top Token to Watch in 2018 & 2019 / Crypto Blockchain

Tanken är intressant och jag ser varför den här tjänsten uppmärksammas en del i nyheterna. Tanken att få betalt samtidigt som du ger service är inte direkt ny och vi som är tillräckligt gamla minns förmodligen 071 numren som var snarlika i sin affärsmodell.

Att använda kryptovaluta är ju ett smart sätt att skapa lite extra ”buzz”, men med tanke på hur omvärlden ser på kryptovaluta just nu så är det också en rejäl begränsning. Jag ser stora fördelar med en tjänst som Experty, men också stora risker just på grund av kryptovalutan som jag tror kommer begränsa produkten då många konsumenter inte vill eller kan använda det idag.

Överlag så får Experty bra recensioner och det finns en hel del välkända namn bakom tjänsten. Jag tror det kan vara värt att hålla ögonen på Experty i framtiden. Det finns potential för tjänster som dessa och jag tror att detta bara är början på vad Experty kan åstadkomma i framtiden.

Experty.io är den första Ethereum-drivna röst- och videoprogrammet som gör det möjligt för användare att tjäna pengar på sin tid, sin kunskap och sin expertis på global nivå. Ethereum blockchain möjliggör automatiska betalningar från kund till entreprenör baserat på den förutbestämda hastigheten och samtalets längd. Experter på något ämne kan dela en länk till deras Experty-profil på vilken plattform som helst, inklusive men inte begränsat till sociala medier, webbplatser och e-postmeddelanden. Det finns ingen central marknadsplats.

Kärnteamet bakom Experty ICO kommer främst från React Poland, ett polskt mjukvaruutvecklingsföretag. VD Kamil Przeorski är medgrundare av React Poland och har tidigare erfarenhet av IT-industrin med webbproduktutveckling och programmering på frilansbasis.

CTO och medgrundare Tom Dyl är också VD för React Poland. Hans LinkedIn visar inte på tidigare erfarenhet innan han grundade React Poland och Experty.

Solidity Developer och grundare Grzegorz Kućmierz har tidigare erfarenhet som programvaruingenjör vid Cisco. Full stack-utvecklare Anatolii Melnyk har inga detaljer om sin tidigare erfarenhet tillgänglig på sin LinkedIn-profil, men hans Github-konto är ganska aktivt.

Nicolai Oster är värt att notera som rådgivare. Nicolai är chef för ICOs på Bitcoin Suisse och en välkänd figur i blockchain community. Ethereums kärnutvecklare Paweł Bylica är också en rådgivare för projektet för blockchain utveckling.

0 som gillar detta