Nya Google My Business börjar bli riktigt bra

0 181

Först kom det en uppdatering till Google Maps med funktionen att följa företag och få uppdateringar från dem. Nu kommer nya Google My Business appen och plötsligt faller allt på plats!

Jag är ganska dålig på att använda Googles verktyg, speciellt efter att jag skiftade till Microsofts Office 365 för det mesta arbetet jag gör. Nu gör jag ett litet test med Googles verktyg och självklart vill jag testa Google My Business med allt vad det innebär.

Det första jag gjorde var att sätta upp mig själv som konsult och skapa upp min profil. Det var väldigt enkelt och tog några minuter bara att slutföra. Nu ska jag jobba lite med innehållet och sedan får vi se vad det ger långsiktigt.

Självfallet laddade jag ner appen efter att jag registrerat mig och den är trevlig och funktionellt enkel och lätt att använda. Lägga upp bilder och poster är supersmidigt liksom att uppdatera informationen om företaget.

Jag har inte provat funktionen för att följa företag för jag har haft lite svårt att hitta den då den rullas ut just nu. Det verkar bara fungera för Android också vilket är lite synd.

Ser fram emot att testa Google My Business appen för att se vilket resultat det ger. Om inte annat så ger det ytterligare en dimension till hemsidan som kan användas på alla möjliga sätt.

Say hello to the new Google My Business app
0 som gillar detta