Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Ovabacksgattu 10, Tällberg, Dalarnas län, 793 70 Founded: 2013 Employees: 1-10 Support@inleed.se 08 519 70 666

  Inleed
  (0 reviews)

  Industries:webhosting , 91 views, 0 comments

  Inleed erbjuder webbhotell, domännamn och servertjänster för företag och privatpersoner. Vi vill att våra kunder ska vara nöjda med våra tjänster som vi erbjuder och det är bland annat därför vi erbjuder våra kunder telefonsupport dagligen. Vi erbjuder dessutom e-post samt live-support via hemsidan för de tider telefonsupporten är stängd.

  Inleed är en bifirma till Yelles AB som arbetar med webbutveckling och erbjuder programmering, design, annonsering och publicering till er hemsida. Yelles har funnits på internet sedan 2006 och har kunder runt om i Sverige.

  Vi använder oss av den världskända kontrollpanelen DirectAdmin som används av många webbhotell världen över. Kontrollpanelen är väldigt lättanvänd och gör det möjligt att administrera dina tjänster fullt ut.

  Våra servrar är placerade i våra egna lokaler i Falun och Tällberg. Vi kör dagligen backup på alla webbhotellskonton och lagrar de på separerade servrar. Om du inte finner ett konto som passar just dig bland våra paket, tveka då inte att kontakta oss. Vi ordnar så att du får det konto du önskar dig.

  • Inleed Webbhotell

   På vårt webbhotell kan ni känna er trygg! Förutom att vi använder oss av speglade hårddiskar på alla våra servrar så tar vi även backup två gånger per dygn på separata servrar. Vi använder oss av DirectAdmin som kontrollpanel.
   • 0 comments
   • 93 views

  User Feedback

  Create an account or sign in to leave a review

  You need to be a member in order to leave a review

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now

  There are no reviews to display.


×
×
 • Create New...