Uppdateringar på sidan på väg – tillbaka till basics

4 262

Med WordPress 5.0 runt hörnet och stor aktivitet på Gutenberg fronten så är det dags att göra lite uppdateringar här på sajten. Det blir lite nya färger och en lite annorlunda stil, men inte så mycket mer designmässigt.

Jag har lekt ordentligt på den här sajten så det är mycket som ska tas bort för att återgå till en standard uppsättning igen. Tanken är att gå tillbaka till det som jag tycker mest om, nämligen att skriva. Då får en del andra funktioner stryka på foten.

Förhoppningen är att jag ska kunna använda Gutenberg och de plugins som kommer med detta tema så långt som möjligt. Just nu byggs version 7.5 av WordPress temat Publisher som jag använder och när det är klart så blir det dags att göra en liten vinter städning.

Jag har ännu inte bestämt om jag ska göra någonting med min lekstuga där jag testat Invision Community. Eventuellt sätter jag upp en brygga och försöker sätta ihop WordPress med IC, men det får bli i framtiden. Först blir det fokus på en uppdatering.

En av de saker som jag vill göra med sajten är att implementera den nya grafiska profilen och övergå till en mörk design. Det är av flera anledningar, bland annat läsbarhet och minskad energikostnad för att besöka min sajt.

Så jag ber om ursäkt för röran medans jag bygger om!

0 som gillar detta