Äntligen lossnade det med designen!

0 127

Äntligen känns det som att det klaustrofobiska känslan av att inte riktigt få fram den design som spökar bak i hjärnan har släppt. Under en sömnlös natt i helgen så dök inspirationen upp och flödade ut på skärmen och nu känns det riktigt, riktigt bra.

Min webbplats har hela tiden varit en kompromiss, ett slags ”det får duga” för det har inte funnits tid eller ork att ta tag i designen och det i sin tur har lett till en obekväm bloggsituation. Eftersom designen inte varit som jag vill ha den så har det också känts omotiverat att både skriva och skapa, men nu ska det bli ändring på det!

Pennan skrapar mot blocket i rasande fart och det är många, många planer som nu börjar få form och så snart jag får själva grunddesignen på plats så kommer det roliga att börja. Det blir flera Custom posts och tillhörande Metaboxar och även om jag inte är riktigt säker på hur bra det kommer att fungera med designen så ska jag försöka göra designen responsiv också.

Jag kommer att fokusera på core funktionalitet först och sedan expandera med nya sektioner allt eftersom. Det finns en risk annars att projektet tar för lång tid annars så jag tappar momentum….

KUL blir det iallafall!

0 som gillar detta