Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Templatera - ett smidigt plugin till Visual Composer

  Jimi Wikman

  Templatera är ett plugin till Visual Composer, ett av de bästa CMS pluginsen till Wordpress, och det låter dig sätta upp separata delar, eller snippets, som du sedan kan inkludera i andra sidor.

   

  Om du jobbar mycket med Visual Composer så vet du att det finns vissa saker som du sätter upp på flera sidor som ser likadant ut, eller kanske till och med att det faktiskt ska vara exakt samma information. Det blir oftast ohållbart om det är något som ska uppdateras då och då. Med Templatera så är det inte något problem för då kan du skapa en sida som har det innehållet och sedan inkludera på de sidor där du vill visa genom Visual Composer!

   

  Det gör det enkelt att hantera så kallade page snippets och du får en sida att ändra istället för att ändra på flera sidor och riskera att missanågon sida. Som extra bonus så kan du dessutom styra vart en Templatera template kan visas och för vilka användarroller den ska visas.

   

  Så om du har behov av att kunna hantera innehåll som ska finnas på flera sidor så är det här ett riktigt trevligt tillskott!

   

  http://codecanyon.net/item/templatera-template-manager-for-visual-composer/5195991

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

  • My Swedish Blog

×
×
 • Create New...