Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Bli mer organiserad med PublishPress för Wordpress

  Jimi Wikman

  Igår installerade jag PublishPress för Wordpress för att få lite bättre ordning på mina inlägg. Jag har tidigare kört med ett annat plugin, men PublishPress är i en klass för sig. Visserligen är det byggt för team, men även för en ensam stackare som mig så fungerar det urmärkt.

   

  PublishPress har framförallt 3 mycket viktiga funktioner för mina behov, men det finns så klart många fler. PublishPress finns även i två versioner och de är lite luriga på sin hemsida så det ser ut som att PublishPress kostar pengar. Du kan dock ladda ner PublishPress gratis och du får basfunktionaliteten med möjligheten att köpa till add-ons.

   

  Den viktigaste funktionen för mig är kalandervyn. Där kan jag direkt skapa place holders för artiklar med till exempel en länk eller en kort paragraf över vad jag vill skriva. Jag kan sedan flytta runt dessa som jag vill och planera mina inlägg över tid.

   

  publishpress-jimiwikman.se_-1024x519.png

   

  Så här ser till exempel min kalender ut just nu. Som du ser så har olika poster olika färger och det är för att PublishPress kommer med stöd för egna statusar. Dessa statusar har olika färger och ikoner som du kan sätta själv.

   

  Varje inlägg har också något som heter editorial comments. Det är anpassat för en privat kommunikation mellan skribenter och editors, men för mig är det perfekt att skriva ner lite tankar och noteringar också.

   

  För bloggar med flera skribenter så kan du sätta schema över notifieringar och du kan även se en översikt över alla dina inlägg. För den som vill betala så finns plugins för checklistor, Slack integration, arbetsflöden och att kunna visa flera skribenter för varje inlägg.

   

  Läs mer på https://publishpress.com/ eller ladda ner direkt på Wordpress.org.

   

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

×
×
 • Create New...