Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Gratis Wordpress hosting #2

  Jimi Wikman

  Vill du ha en egen WordPress blogg, helt gratis under 2014? Då har du möjligheten att få det här och nu! Jag ger nämligen bort ett Webbhotellkonto med tillhörande WordPress installation varje dag fram till jul! Ett av dessa kan bli just din julklapp.

   

  Många drömmer om möjligheten att kunna sätta upp en egen blogg, eller webbplats, men drar sig lite för att det verkar dyrt eller krångligt. Därför ger jag möjligheten att få ett gratis webbhotell där jag personligen installerar WordPress åt dig och hjälper dig komma igång. Domännamnet ingår inte, men om du inte har ett domännamn kan du köpa ett domännamn hos Binero eller Citynetwork (tipsa gärna om fler som har billiga domännamn nu) för 10-15 kronor för ett år.

   

  Ditt webbhotellkonto är helt gratis under 2014 och vill du sedan fortsätt hos Mortfiles.se efter din gratis period så får du 50% rabatt på webbhotell så länge du är kund på Mortfiles.se. Det betyder att du betalar 20 kronor per månad istället för 40 kronor för baspaketet.

   

   

  Hur ska du då kunna ta del av detta erbjudande?

  Idag så gör vi detta lita annorlunda och jag har lagt till en sektion som går att låsa upp. Varje kod  kan användas ett okänt antal gånger. Det finns en 100% rabattkod, en 75% rabattkod och en 50% rabattkod. 100% betyder att ditt webbhotell är gratis under 2014 och sedan övergår det i 50% rabatt så länge du förblir kund, precis som vanligt. 75% och 50% ger procentsumman i rabatt på webbhotell så länge du förblir kund. Du kan använda en eller flera koder så länge de är aktiva. Först till kvar är det som gäller, så tveka inte, klicka nu! Koderna används sedan på Mortfiles.se för att beställa ditt webbhotell.

   

  Lycka till!

   

   

   

  [sociallocker]

   

  Dagens koder:

  • G31U6K6YJF
  • P3ZYWY3C5P
  • 9FRVYFFE3G

  [/sociallocker]

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

×
×
 • Create New...