Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Custom post types med Pods Framework är underbart

  Jimi Wikman

  En av de mer irriterande aspekterna av Wordpress är att du är begränsad när det gäller typ av innehåll. Bara jobba med poster eller sidor blir lätt klaustrofobiskt och det brukar bli plugins av olika slag som får utöka detta. Med Pods Framework däremot så kan du enkelt bygga dina egna post typer och taxonomier själv, precis som du vill ha det!

   

  Skapa nya post typer och taxonomier är väldigt enkelt, även utan plugins, men om du inte är så van att jobba med kod i functions filen så kan jag varmt rekommendera Pods Framework. Pluginet är väldigt enkelt att jobba med och du kan snabbt sätta upp flera olika post typer. Du kan till och med utöka befintliga post typer och pages med nya attribut om du vill!

   

   

  Det är lite extra trevligt att jag kan utöka funktionaliteten i mitt tema med nya post types och taxonomies för den funktionen är inbyggt. Det jag måste kika på just nu är bara hur jag utökar funktionaliteten med kategorier/taxonomier så jag kan få samma utmärkning som vanliga poster får.

   

  Jag undersöker också om jag kan ändra utseendet på arkivsidorna för nu får alla post typer samma utseende vilket inte är helt optimalt. För kategorierna och posterna i sig är det inga problem, de kan jag styra som jag vill genom temats inbyggda inställningar.

   

  Just nu känns det väldigt trevligt att jobba med sajten om man säger så! Jag ska testa lite mer med Pods Framework innan jag ger ett slutgiltigt utlåtande. Jag kikar även på några andra, liknande, plugins för att skapa och hantera custom post types och taxonomier, så jag ska skriva om det i framtiden.

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

×
×
 • Create New...