Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Sublime text får nytt liv efter ett år utan livstecken

  Jimi Wikman

  Efter ett års uppehåll, något som skapat många spekulationer gällande framtiden för text editorn Sublime text 3, så har nu äntligen en ny release släppts. Detta ger hopp efter nästan tre år av spekulationer om att den populära text editorn håller på att dö ut.

   

  Sublime Text 3 har varit under utveckling sedan åtminstone början av 2013 , men utvecklingen gick inaktiv i månader i sträck ett antal gånger under årens lopp - den sista betan släpptes i mars 2015.

   

  Inlägg på Reddit och Hacker News frågade konsekvent om Sublime text 3 var död, men teamet meddelade  2014 att "Vi slutar inte utvecklingen av Sublime text 3 ", men utvecklingsteamet är " effektivt ett enmansband". Detta oroade många som såg detta som ett tecken på att Sublime text 3 var på väg att dö ut.

   

  Medan Sublime var vilande har nya textredigerare dykt upp baserade på modern webbteknologi , som GitHub's Open Source editor Atom och Adobe's Brackets för att nämna några.

   

  Den här veckan har dock Sublime 3 kommit tillbaka till livet med lanseringen av en ny uppdatering. Uppdateringen inkluderar ett antal större buggfixar , introducerar en ny sublim - syntax och snabbar upp inläsning av filer.

   

  Med detta finns det hopp för den populära text editorn Sublime text 3, men frågan är hur länge...

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

×
×
 • Create New...