Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Foundation 6.5 ute nu

  Jimi Wikman

  Efter en tids fördröjning så släpper Zurb sitt front-end framework i version 6.5. Det är en minor release så det är inte så många nya funktioner, men en hel del bugfixar.

  Foundation 6.5 (som ersätter den tänkte 6.4.4 releasen) har inte CSS Grids stöd än, men det är på väg. Ändringarna i Foundation 6.5 delas upp i tre kategorier: bättre stabilitet, bättre tillgänglighet och bättre browser stöd.

  Foundation 6.5 är fullt kompatibel med tidigare versioner och fokus har varit att korrigera saker som inte fungerade som man tänkt och fixa defekter. På grund av detta kan en del saker ha bytt utseende så det kan vara värt att kika på innan du uppgraderar.

  Möjligen den största förbättringen på Javascript-fronten är att inte bara är Foundation's Javascript tillhandahållet som CommonJS, ES Modules och ES6-buntar, det distribueras även som standard som UMD-bunt. Det betyder att du kan importera Foundation i vilken Javascript-miljö du vill, inklusive Node.js, utan att transpilation krävs.

  Inte så mycket nytt som syns i den här releasen, men det är en hel del som gjorts i bakgrunden. Man har också lagt lite krut på att uppdatera dokumentationen och exemplen i den här releasen.

   

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

×
×
 • Create New...