Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Säkerheten låg på sommaren

  Jimi Wikman

  Internet blir allt mer fylld av otäcka virus, trojaner och annat och kanske är det dags att fundera på säkerheten lite extra nu under sommaren då företagens säkerhets uppateringar hamnar i skymundan för IT avdelningarnas semestrar. Varför inte beta testa Nortons nya antivirus medans du ligger i hängmattan?

   

  I IDG kan vi läsa om problemen med tomma IT avdelningar och dom problem som kan uppstå under sommarens heta dagar då semestertider hägrar. Även om artikeln tar upp problem med uppdateringar av Microsoft's produkter så kan vi med ganska stor sannolikhet säga att problemet gäller dom flesta IT relaterade uppdateringar, inklusive visrusskydd och anda säkerhetsuppdateringar.

   

  Vi ser ju att problemen under sommaren med vikarier och tekniska problem som tar längre tid att ordna upp i sommarhettan i flera sammanhang. Bland annat så har ju bredbandsbolaget fortfarande problem med sin epost efter flera veckor och ingen kan väl ha missad den mentala härdsmälta som rikspolisstyrelsen råkat ut för i samband med deras barnpornografi filter.

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

×
×
 • Create New...