Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  En månad av nätverkande på Claremont avslutas med en liten presentation!

  Jimi Wikman

  På Claremont har två medarbetare jobbat hårt med att under en hel månad inspirera andra att nätverka. Resultatet har varit fantastiskt och jag är mycket hedrad av att få vara den som höll den avslutande presentationen.

  Mina kollegor Markus Forsberg och Tommy Niréus har lagt en hel del energi till att sprida nätverkandets konst. Det är framförallt den yngre generationen som oftast inte har hunnit skapa sina nätverk riktigt än, eller som vill ha lite tips på hur man kan skapa ännu bättre nätverk.

  Själva idén bakom Claremont Networking & Mingle Month är att ta klassiskt nätverkande ett steg längre och strukturera upp det hela med fokus på kunskapsutbyte och affärsmannaskap.

  "Markus och jag har fått ovärderlig hjälp från våra nätverk vid flera olika tillfällen under karriären. Vi vill att fler jämnåriga ska öka medvetenheten kring vilka verktyg vi konsulter kan använda i vårt arbete för att utveckla oss själva och därmed kundens affär, säger Tommy.

  Jag skulle egentligen ha föreläst på det första mötet, men blev sjuk och fick istället hålla den avslutande presentationen som hölls den 1:a November på Claremonts kontor.

  Markus och Tommy hade ordnat en riktigt mysig tillställning med lagom många deltagare för att det inte ska kännas för stort eller för litet. Min presentation blev lite drygt 20-25 minuter med lite frågor och småsnack efteråt.

  Innan min presentation så höll min kollega Susanna Björklund en dragning som gjorde att jag verkligen fick lite press på mig att prestera lite extra. Överlag kan jag säga att det är en fröjd att ha sådana fantastiska kollegor och att jag får möjligheten att dela med mig lite av min erfarenhet ibland.

  Så tusen tack Tommy, Marcus och Susanna för en mycket lyckad och trevlig presentation! Det får vi göra flera gånger :)


  Min Presentation

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

×
×
 • Create New...