Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Facebook ger tillbaka nyhetsflödet till användarna

  Jimi Wikman

  Facebook kommer att drastiskt minska andelen inlägg från företag och publikt innehåll som inlägg från pages. Detta publicerades av Facebook igår och i ett inlägg av Mark Zuckerberg så kan man ana en liten ny inställning från Facebook.

   

  Igår publicerade Facebook sin uppdatering av nyhetsflödet där mycket av innehållet handlar om meningsfulla kontakter och interaktion mellan användare. Mark Zuckerberg har tidigare uttryckt att detta är en viktig del av vart Facebook vill vara i framtiden. Hans inlägg på Facebook förstärker denna önskan.

   

   

   

   

  Det finns en del spekulationer att detta kan göra det ännu svårare för företag att nu ut till sina målgrupper om de inte betalar för det. En annan spekulation är om detta kan vara ett steg att öka intresset av Facebooks Explore funktion som rullades ut i Oktober förra året.

   

  Personligen undrar jag om det är så att Mark Zuckerberg börjar komma till en plats i livet när han ser att det är dags att fundera lite extra på den påverkan Facebook har på världen. Han har uppvisat det tidigare, framförallt när det gäller mental hälsa. Kanske har jag helt fel och det bara är en del av en strategi att tjäna mer pengar, men jag kan väl få vara lite naiv och hoppas?

   

   

   

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

×
×
 • Create New...