Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Sïmon Saneback har rekryterats som VD och e-handelschef för SmartGuy.se.

  Jimi Wikman

  Smartguy, nordens största fashionsite till killar och män, meddelar idag att Sïmon Saneback kommer att ta över VD posten och rollen som Ehandelschef för företaget. Sïmon kommer att ansvara för SmartGuys svenska satsning, som idag står för en viktig del av koncernens omsättning.

  Sïmon Saneback har rekryterats som VD och e-handelschef för SmartGuy.se. Han kommer att ansvara för SmartGuys svenska satsning, som idag står för en viktig del av koncernens omsättning. Målsättningen är att nätbutiken tar en ledande position i Sverige.

   

  Sïmon är en färgstark profil inom svensk e-handel och kommer närmast från en roll som e-handelsstrateg på ett marknadsledande konsultbolag, men har dessförinnan grundat och bedrivit en framgångsrik e-handelsverksamhet inom gatumode.

   

  Han kommer även att ingå i ledningsgruppen för den nyligen börsnoterade koncernen och ska leda SmartGuy.se i ett spännande utvecklingsarbete som kommer att lägga grundstenen för koncernens framtida expansion på andra marknader.

   

  - SmartGuy är en av Europas mest hyllade nätbutiker. Jag ser verkligen fram emot att bidra till fortsatt utveckling och framgång för SmartGuy, i en bransch som jag känner väl sedan tidigare och brinner för, säger Sïmon Saneback.

   

  - Vi är i en expansiv fas och Sïmon har de egenskaper och den energi som krävs för att stärka SmartGuy på den svenska marknaden, säger Nicolai Kærgaard, koncernchef och VD för SmartGuy A/S.

   

  Sïmon Saneback tillträder sin nya tjänst i januari 2013.

  För mig som har jobbat med Sïmon senaste året så kan jag bara säga jättestort grattis till både Sïmon och SmartGuy som får en fantastisk person bakom rodret inför 2013!

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.



  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in



  Sign In Now
   Share

×
×
 • Create New...