Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Protecty köper proffsgarderoben och tar därmed ett fastare grepp över arbetskläder i norden

  Jimi Wikman

  Det är spännande tider för Sveriges hårdast arbetande ehandlare Peter Höjman som inte bara tagit grannlandet Danmark med storm utan nu även tar marknadsandelar genom att köpa konkurrenten Proffsgarderoben.

   

  Proffsgarderoben har drivits sedan 2008 av Imbaxa AB och en av anledningarna till att sälja nu är att Imbaxa vill fokusera på sin huvudverksamhet som är tryckeriverksamhet. Jag ser det som ett bra sätt för Peter att stärka sin position som nordens ledande ehandlare för arbetskläder, något som Peter själv bekräftar:

   

   

  Vi är mycket stolta och glada över att få förtroende att ta över Proffsgarderoben nu när Imbaxa AB bestämt sig för att fortsatt uteslutande fokusera på sin framgångsrika tryckeriverksamhet.

   

  Vår målsättning med köpet är att ytterligare stärka vår ställning som ledande aktör inom ehandel med arbetskläder genom att erbjuda marknaden ett ännu bredare sortiment av produkter och varumärken förpackat i säljlösningar som är mer anpassade efter de olika kundgruppernas behov och intressen.

   

   

  Jättekul för Peter och hans Protecty som nu kan se fram emot ett riktigt, riktigt spännande 2013!

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

×
×
 • Create New...