Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Payair och Panagora myntar begreppet P-commerce

  Jimi Wikman

  Panagora gör slag i saken och integrerar Payairs betallösning i sin butik och ger därmed möjligheten att utöka enhandelns räckvidd med möjligheten att genomföra elektroniska köp även direkt i den fysiska världen.

   

  Jag har tidigare skrivit om Payair och hur imponerad jag är av deras produkt och det var inte oväntat att Panagora som är ett Sveriges mest innovativa ehandelsleverantörer är en av de första ut med en lösning som integrerar Payairs lösning.

   

   

   

  "En betydande del av e-handeln sker redan idag via mobiltelefoner eller surfplattor. På det här sättet underlättar vi den mobila handeln och gör den än mer fysisk. Vi tar e-handeln ut till print och skapar ett nytt begrepp, låt oss kalla det p-handel eller p-commerce nu när intäkterna via tablets klassificeras som T-commerce, säger Moon-Suck Song, VD och grundare på Panagora"

   

   

   

  Skincity är ett av de första företagen som kommer med Payairs lösning redan nu i veckan och vi kommer att få se annonser i form av en tryckt bilaga i Aftonbladets månadsmagasin, Hannah & Amanda där varje annons har en QR kod som gör att det går att beställa produkten direkt med Payairs app.

   

  Payair har med detta tagit ett viktigt steg mot att bli en riktigt stor aktör för i mina ögon så finns det bara ett hinder från att Payair ska bli ett naturligt inslag i våra liv och det är att komma ut i så stor skala så att första steget med att ladda hem app och koppla kreditkort inte känns som ett stort steg i användarnas ögon.

   

  Jättekul för Payair och en fjäder i hatten för Panagora som nu kan erbjuda ännu mer till sina kunder.

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

×
×
 • Create New...