Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Orderinvest väljer Litium Studio för sin nysatsning

  Jimi Wikman

  Familjeföretaget Orderinvest gör en nylansering av sin Ehandel med förhoppningen att kunna öka försäljning, förbättra köpupplevelsen för deras kunder och samtidigt effektivisera ordermottagning och produkthantering. Valet faller på Litium Studio.

  Orderinvest är ett familjeföretag i tillväxt som säljer inredning till företag, skolor och offentlig förvaltning via katalog, internet och personliga besök. Den nya webbshopen ingår i en större ambition att fortsätta utveckla Orderinvest och öka försäljningen i alla kanaler, såväl katalog som webb. Till hösten ska den första webbshopen på 
  Litium Studio
   lanseras, för att därefter kompletteras med flera nya B2B-shoppar riktade till respektive målgrupp.

   

  – Med Litium kan vi öka försäljningen och växa i den starka tillväxttakt vi vill. Den nya lösningen ger oss en effektivare hantering av vår produktinformation både för e-handeln och för vår tryckta katalog. Litium tog verkligen reda på vad vi egentligen behöver och presenterade det på ett sätt att valet av leverantör blev väldigt lätt för oss, säger Patrik Salomonsson, VD på Orderinvest.

   

  Med över 35 000 artiklar på orderinvest.se och ett brett kontaktnät av leverantörer över hela världen kan Orderinvest leverera det mesta gällande inredning. Med Litium Studios färdigpaketerade funktionalitet kan företaget snabbt effektivisera och stärka både sin interna produkthantering och sin onlineförsäljning.

   

  – Det är mycket glädjande att Orderinvest väljer Litium för sin satsning på en starkare tillväxt online. Fler produktintensiva distanshandlare ser stora fördelar att öka sin försäljning med Litium. Våra paketerade lösningar i form av Litium Accelerators i kombination med en effektiv kravprocess och ett starkt erbjudande kring e-handelns värde- och optimeringstjänster är något marknaden välkomnar och som vi har stor efterfrågan på, säger på Christian Rosendahl, VD på Litium.

  Källa: MyNewsDesk

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

×
×
 • Create New...