Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Mio möbler går live med ehandel

  Jimi Wikman

  I dag lanserar Mio en digital butik för den svenska marknaden. Mio som är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning med ett 60-tal butiker runt om i landet går nu live med en lite annorlunda ehandel där den butik som ligger närmast slutkunden får försäljningen. 

   

  7 000 artiklar ur Mios sortiment blir tillgängligt för kunderna via onlineförsäljning på en plattform som utvecklats internt tillsammans med externa samarbetspartners och är byggd utifrån responsiv design. Eftersom Mio är en handlarägd kedja tillfaller varje e-handelsaffär den butik som kunden tillhör geografiskt. Butikerna blir därmed distributions-centraler för både hemtransporter och utlämning av varor.

  – E-handel är ett viktigt steg för Mio-kedjans fortsatta tillväxt. E-handeln är en gemensam satsning. Butikerna äger affären och svarar för en kostnadseffektiv logistiklösning, samtidigt som butikerna kan utvecklas som den viktigaste kanalen för att nå kunderna. Med e-handel kompletterar vi våra 61 butiker runt om i landet, säger Mios vd Björn Lindblad.

  Det låter som en intressant ehandelslösning som det ska bli spännande att följa i framtiden. Jag önskar Mio ett varmt välkommen till Ehandelsvärlden och ger mina varmaste lyckönskningar.

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

×
×
 • Create New...