Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Provar Sistrix för att hålla koll på SEO

  Jimi Wikman

  Nu när jag har lite av en nytändning här på sidan så tänkte jag att jag skulle kika lite på SEO och vad som faktiskt händer med sajten. Sistrix är varmt rekommenderad av flera av mina SEO vänner, så jag har aktiverat mitt gratis konto för att se vad jag kan hitta.


  Sistrix är byggt av ett tyskt företag och det har en ganska fin överblick över allt som jag kan tänkas vilja veta. Mycket kan jag få direkt från Google Analytics självklart, men det är lite smått och gott som är extra och jag gillar designen.


  Direkt när jag aktiverade Sistrix så ser jag att jag har ett gigantiskt glapp från före och efter jag sängde ner mitt experiement med en film sajt. Det är tusentals länkar som försvunnit, men det är lika bra eftersom det är ett väldigt dåligt länkvärde för det jag vill ranka på.


  Ser också att jag rankar högt på vissa nyckelord, vilket är kul, men jag måste fundera lite på vad jag egentligen vill ranka på framöver. Jag har ju länge mest haft lite kul med min sida, men det är kanske dags att ändra på det och se vad som händer.


  Om du vill hålla lite koll på dina sidor så kan jag rekommendera att du kikar på Sistrix. Du får en hel del bra verktyg i en och samma vy vilket jag gillar. Sistrix är gratis så varför inte prova och se hur du gillar det?


  Om du redan provat så är jag nyfiken över hur du gillar utseendet och funktionerna?

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

×
×
 • Create New...