Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Google Analytics tar semester!

  Jimi Wikman

  Google analytics, ett av Googles många verktyg för att analysera trafik som du kan själv använda på din webplats verkar har tagit en oplanerad semester och har varit nere sedan i helgen.

   

  Googles populära analys tjänst för besöksstatistik har haft problem på sista tiden och nu i helgen verkar den ha tagit semester ett tag för tjänsten slutade att ge användarna tillgång till statistiken.  Google har tidigare ordnat upp ett problem som hindrade användare från att logga in till tjänsten och man jobbar nu för att åtgärda Google Analytics olägliga semester.  Google garanterar dock att statistiken inte slutar hanteras utan det är bara användarnas tillgång som har försvunnit.

  Google Analytics är ett gratis verktyg som mäter bland annat antal besökare på en webbplats. Tjänsten analyserar även resultatet av marknadsföringskampanjer och andra aspekter av en webbplats.

  Störningen är den senaste i en rad problem som drabbat tjänsten den senaste tiden. Helgen mellan den 14 och 15 juli kunde vissa besökare inte ta del av sin statistik. Veckan innan det förhindrades många besökare att både skapa nya konton och kunde inte heller logga in.

   

  Källa: IDG

   

  Jag har precis loggat in och det verkar som semestern är över för tillgången är nu säkrad, iallafall i skrivande stund.

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

  • My Swedish Blog

×
×
 • Create New...