Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Litium släpper fullt responsiva acceleratorer

  Jimi Wikman

  I kommande version av Litium B2C och B2B Accelerator så meddelar Litium att man implementerat vad man kallar "komplett" stöd för responsiv design baserat på det tekniska ramverket Zurb Foundation.

  Quote

   

  Idag kommer fler än 25 % av besökarna på e-handelsplatser från en mobil enhet. Inom två år väntas majoriteten av användarna använda en surfaplatta eller smartphone. Med responsiv design skalas sidan om automatiskt för att passa såväl besökare från smartphones, surfplattor som från vanliga datorer.

   

  Inom kort lanserar Litium en heltäckande e-handelslösning med best practice för responsiv e-handel, webbpublicering och återförsäljarportal i nya versionen av Litium B2C Accelerator och Litium B2B Accelerator. Genom Litiums nya Acceleratorer slipper kunderna underhålla olika versioner av sina webbplatser och får högre konverteringsgrad från mobila besökare. Dessutom ger det en bättre upplevelse för besökaren.

   

  – Vi arbetar ständigt med att erbjuda spetsfunktioner och best practice i våra acceleratorer av Litium Studio. Att erbjuda e-handelskunder inom både B2C och B2B ett responsivt ramverk direkt från projektstart ger dem en snabb startsträcka och stark konkurrenskraft, säger Henrik Lundin, Produktchef på Litium.

   

  Genom att utgå från Litiums Acceleratorer tar du som kund del av best practice och en färdig lösning - mer standard och mindre utveckling – vilket minskar kostnaderna i projektet och underhållet samt ger en kortare time-to-market. Utöver stöd för responsiv design genom Zurb Foundation kommer Litium Studios nya Acceleratorer även att innehålla ett tjugotal andra förbättringar.

  Det låter intressant, men frågan är hur kraftfullt Litium är för att kunna erbjuda ett komplett responsivt paket och vad det egentligen innebär. Arbetet med en responsiv lösning i en ehandelsplattform är oerhört komplext och med så många olika behov och varianter mellan repsonsivt, adaptivt och semi-responsiv design som ska passa olika datamängder och olika designstrukturer så är det här ett riktigt kaxigt uttalande, men jag hoppas att det verkligen är så kraftfullt som Litium lovar!

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

×
×
 • Create New...