Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Klarna lanserar instant shopping tillsammans med Kodmyran

  Jimi Wikman

  Klarna har jobbat tillsammans med Kodmyran för att testa och lansera en ny tjänst för fokuserad direkt handel. Tjänsten heter Klarna Instant Shopping  och den får bra betyg av de som provat tjänsten.

   

  Kodmyrans vd Katrin Lundgren och hennes kodvirtuos till man Erik jobbar ofta nära Klarna och andra leverantörer för att ge sina kunder de bästa verktygen för att driva framgångsrik e-handel. Det är därför inte förvånande att det är just Kodmyran som får agera pilot för Klarnas nya tjänst. Kodmyran är nämligen kända för att ligga i framkant på allt som rör E-handel.

   

  Skärmavbild-2018-11-21-kl.-09.21.22.png

  Klarna Instant Shopping fungerar lite som PayPal pay buttons eller amazons 1-click. Det är en knapp som du kan placera lite vart du vill med med fördefinierade saker som produkt och pris. När en användare klickar på knappen öppnas en popup upp där du får fylla i lite information och sedan är köpet klart.

  Användningsområdena för Klarna Instant Shopping är oändliga och det är egentligen bara fantasin som sätter gränserna.  Kodmyran tar upp exempel som att använda den som en snabbkassa för direktköp i en ehandleslösning, att ha kollektioner som kan köpas med ett klick istället för att lägga varje enskild del var för sig och så klart möjligheten att låta externa bloggare tex direkt sälja saker från sina blogar.

  Vi kan se ett exempel på det på Kodmyrans blogg och så klart i deras webshop Tvålshoppen som är först ut för att testa funktionen av Klarna Instant Shopping.

  Jag kan bara säga stort grattis till Kodmyran för att ni är först ut och får vara med och utveckla den här tjänsten tillsammans med Klarna.

   

  "Vi är mycket stolta och glada över att Kodmyran fått möjlighet att vara med i utvecklingen av Instant shopping tillsammans med Klarna, och att vi nu som första e-handelsplattform kan lansera Instant shopping för våra kunder. Det är en tjänst vi ser stor potential i, som kommer att göra det lättare att skapa merförsäljning och även göra det lättare i framtiden för våra butiker att jobba med influensers och bloggare på ett mer strukturerat sätt. Det kommer också att göra att handlarna enklare kan se vad de får ut av ett samarbete med en influenser i och med att det nu blir ännu mer mätbart när ett köp kommer direkt från dem" säger Katrin Lundgren VD på Kodmyran.

  https://www.mynewsdesk.com/se/pressreleases/instant-shopping-med-klarna-hos-kodmyran-2800975

  För att kunna använda Klarna Instant Shopping behöver man använda Klarna Checkout v3.

   

   

   

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

×
×
 • Create New...