Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Jag ska hålla föreläsning på E-handelsdagarna 30-31 Augusti i Sundsvall

  Jimi Wikman

  Den 30-31 augusti är det E-handelsdagarna i Sundsvall och jag har fått äran att hålla en kort föreläsning om användbarhet och neurowebbdesign för intresserade e-handlare och andra som kommer på föreläsningen.

   

  Det är med viss pirr i magen som jag accepterade utmaningen att på ca 25 minuter ge en introduktion till hur E-handlare kan förbättra sina webbplatser och förhoppningsvis öka både trafik och försäljning för jag är fortfarande inte speciellt bekväm i att stå framför en publik på det viset. I år är dock mitt äventyrsår och jag har som mål att om inte spränga så åtminstone tänja på mina bekvämlighetszoner och vad kan vara bättre än att kombinera min största passion med min största rädsla?[/extract]

   

  Föreläsningen kommer att vara kort och på 20-30 minuter så hinner jag inte mer än skrapa på ytan av det enorma området som neurowebdesign och användbarhet är, men jag hoppas att det ska ge lite mersmak och ge en bra grund för en intressant diskussion efteråt då det är en timme avsatt för just det ändamålet. Just nu brottas jag med hur jag ska få med det som jag tror kan vara mest intressant för en E-handlare specifikt och hur jag kan komprimera det och göra det intressant.

   

  Som det ser ut just nu så kommer jag att åka till Sundsvall på måndag redan för att se över lokalen och förbereda mig lite och sedan åker jag hem efter Magnus Bråths föreläsning om SEO på onsdagen. Det betyder troligen att jag missar Jonny Elofssons föreläsning, men det kan inte hjälpas om jag ska hinna med sista tåget hem. Förhoppningsvis kommer det fler besökare redan på måndagen så vi kan ha en liten pre-mingel, även om jag förmodligen kommer att vara grön av panikångest.

   

  Det är ett intressant gäng som kommer att dyka upp och jag ser fram emot att få diskutera dom områden där jag känner mig mest hemma efter ett par evenemang med lite annorlunda inriktning där jag inte riktigt fick utlopp för min kreativitet. Jag måste erkänna att jag är djupt hedrad av att stå som talare bland så välbekanta och respekterade namn som kommer att närvara i Sundsvall.

   

  Förutom min föreläsning så har jag tänkt lämna dörren öppen om någon E-handlare vill haffa mig och få lite tips och tankar angående deras webbshop och om ingen känner för det så finns det en och annan talare som kommer som jag gärna vill diskutera lite extra med...

   

  Om du inte redan anmält dig så gör det, jag lovar att det kommer att bli en härlig tillställning.

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

×
×
 • Create New...