Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Gymkompaniet ska inta Norge med Magento som plattform innan sommaren

  Jimi Wikman

  Gymkompaniet planerar att erövra grannlandet Norge och passar samtidigt på att byta plattform från Askås till Magento, allt i rasande takt med målet att hinna med båda målen före sommaren!

  Sedan starten, den 1 december 2011, har 
  Gymkompaniet.se
   expanderat sin verksamhet kraftigt både genom sitt utbud och sin målgrupp. Bland annat har helt nya produktkategorier såsom crossfit och kommersiella gym tillskapats. Över 4000 ordrar har levererats till kunder under denna period och stor efterfrågan på utbudet har dykt upp från grannlandet Norge. Därför planeras nu en Norge-lansering av systersidan Gymkompaniet.no samt plattformsbyte till Magento strax före sommaren.

   

  Plattformsbyte

  För att enklare kunna hantera en Norge-lansering, ny funktionalitet samt de krav som ställs på en så pass välbesökt butik som Gymkompaniet.se är så behövs en kraftfull plattform i botten. Vi har nu bedömt att vi har växt ur vår befintliga plattform hos Askås och ett byte till Open Source-plattformen Magento kommer att genomföras strax före sommaren. Detta kommer att innebära en hel del förändringar på sidan.

  • Responsiv design som anpassar sig automatiskt till mobiltelefoner, surfplattor och stora respektive mindre datorskärmar.
  • Mer effektiv artikelfiltrering

  • Högre hastighet
  • Förbättrad / förenklad design
  • Förbättrad blogg

  Norge-lansering

  Filialbolag i Norge är bildat, Gymkompaniet.no är registrerat och nu sker diskussioner med olika logistikbolag för att planera hur våra produkter skall fraktas upp till Norge. Under sommaren förväntas den nya sidan att öppnas för allmänheten i Norge.

   

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

×
×
 • Create New...