Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Gratis analys av din webshop för att optimera konvertering och användarupplevelse?

  Jimi Wikman

  Efter att ha gjort ett antal analyser i Sundsvall och nu senast på Emeet så funderar jag på att erbjuda mindre ehandlare möjligheten att få sin sida analyserad förutsättningslöst helt utan kostnad för medlemmar hör på jimiwikman.se.

   

  Många små ehandlare har inte råd med stora optimeringskonsultationer och många jobbar ganska blint när det gäller design och konvertering. Fokus brukar ligga på marknadsföring snarare än design, vilket för mig är lite synd eftersom man förlorar mer på att inte optimera innan man göra marknadsföringsåtgärder.

   

  Så varför inte ge alla de små ehandlare som kämpar dag och natt ett par timmar varje månad som en liten hjälpande hand? Helst skulle jag ju vilja sitta heltid med att hjälpa människor att få högre försäljning och nöjdare kunder helt ideellt, men det ger inte mat på bordet tyvärr.

   

  Tanken är att jag varje månad väljer ut en webshop som jag lägger några timmar på att analysera och som jag sedan, med ägarens tillåtelse, lägger upp så att alla medlemmar kan ladda ner den. Det blir ingen avancerad analys, men en indikation på vad som skulle kunna behöva korrigeras för bättre upplevelse och konvertering.

   

  Frågan är bara om det är någon som skulle vara intresserad av något liknande? Skriv en kommentar om du är intresserad eller om du tror att det finns ehandlare som skulle tycka om den typen av erbjudande.

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

×
×
 • Create New...